ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ο τίτλος του cd της Πηγής Λυκούδη σε στίχους του Φίλιππου Γράψα

Η παρουσίαση του πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου στο ζεστό και φιλόξενο χώρο στην Galerie δημιουργών στην Ν.Κηφισιά σε μία καταπληκτική βραδιά από κάθε άποψη.

Παρουσιάστηκαν τα 13 τραγούδια του cd. Τραγούδια που προσφέρουν έναν σημαντικό σταθμό στην πορεία του ελληνικού τραγουδιού. Μουσική από την Πηγή Λυκούδη γεμάτη πάθος, ελληνικότητα και λυρισμό. Μία ακόμη γραφή της που πετυχαίνει το στόχο της να κάνει τραγούδι στίχους που την αγγίζουν. Αυτή την φορά αναμετρήθηκε με τους γεμάτους εικόνες και άποψη στίχους του ξεχωριστού Φίλιππου Γράψα ,ενός στιχουργού που μας έχει δώσει μεγάλα τραγούδια. Τα τραγούδια ερμήνευσαν και έβαλαν την πρώτη ερμηνευτική σφραγίδα με εξαιρετικό τρόπο οι : Ρίτα Αντωνοπούλου, η Γεωργία Βεληβασάκη, ο Νίκος Καρακαλπάκης, ο Σπύρος Κλείσσας ο Ανδρέας Σμυρνάκης και η Μόρφω Τσαιρέλλη.

 

Ερμηνευτές με ιδιαίτερη και ουσιαστική προσωπική πορεία, ερμηνευτές που κόντρα στα συστήματα καταθέτουν με πείσμα ποιότητα και καλλιτεχνικές αρετές πραγματικές και μετρήσιμες όπως ανέφερε και στον λόγο της η συνθέτις Πηγή Λυκούδη.

ο κόσμος υποδέχτηκε τα τραγούδια και τους ερμηνευτές με θερμό χειροκρότημα και εμφανή ενθουσιασμό.

Στην βραδυά παραβρέθηκαν πολλοί και εκλεκτοί της τέχνης! Συνθέτες , ερμηνευτές , ποιητές , στιχουργοί ανάμεσά τους ο Μάνος Ελευθερίου, ο Νότης Μαυρουδής, ο Γιάννης Κακουλίδης, ο Γιώργος Μονεμβασίτης, ο Γιώργος Σκίτσας οι οποίοι μίλησαν για αυτήν την καλλιτεχνική συνεργασία με ενθουσιασμό.

Τα 13 αυτά εξαιρετικά τραγούδια παραδόθηκαν στο κοινό και άρχισαν το ταξίδι τους στον χρόνο….

 

 

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter