Έχω τοίχους να γκρεμίσω μα θα το κάμω

Η Πηγή Λυκούδη το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου παρουσίασε στην κατάμεστη Galerie δημιουργών (Χελιδονούς 28 Ν.Κηφισια) την μουσικοθεατρική παράσταση

«Έχω τοίχους να γκρεμίσω μα θα το κάμω»

με εξαιρετική επιτυχία.

Έχοντας στην φαρέτρα της ευθύβολα βέλη τα μελοποιημένα ποιήματα των Γιάννη Ρίτσo, Νικηφόρου Βρεττάκου, Γιωσέφ Ελιγιά, Γεωργίου Σουρή, Ζαχαρία Παπαντωνίου, Μυρτιώτισσας, Λευτέρη Παπαδόπουλου Μιχάλη Γκανά, Μιχάλη Μπουρμπούλη μαζί με τους στίχους των Νάνσυ Κανέλλη Ξένιας Δικαίου, Γιάννη Π. Ιωαννίδη, Θανάση Σάλτα, Γιάννη Παπάνη, Σταυρούλας Γάτσου και Γιώργου Αλεξάνδρου μας χάρισε ένα ταξίδι ποιότητας και αληθινού τραγουδιού που είναι σίγουρο πως θα αντέξει στο χρόνο.

Τα τραγούδια ερμήνευσαν εξαιρετικά Ο Νίκος Καρακαλπάκης ,η Γεωργία Αγγέλου που πρώτη φορά την ακούμε σε συναυλία της Πηγής Λυκούδη και πράγματι μας εντυπωσίασε.

Επίσης κοντά της ήταν συμμετέχοντας φιλικά ο Δημήτρης Ερατεινός ο Σπύρος Κλείσσας, και ο Πάνος Λαμπρίδης .

Ερμηνευτές με προσωπική σφραγίδα.

Συμμετείχαν επίσης οι ηθοποιοί: Γιάννης Αθανασίου, Εβίνα Λεχουρίτη, Χριστίνα Ελευθεριάδου που με τον δικό τους τρόπο πέρασαν το νόημα της παράστασης μέσα από σημαντικά κείμενα ποιητών.

Οι σολίστες μουσικοί :Αρετή Κοκκίνου (κιθάρα-μαντολίνο)

Πάρης Μαμμάς (κλαρινέτο),Γιώργος Γκίκας (κρουστά)

Στο πιάνο η συνθέτρια

Το πάντρεμα της μουσικής και της ποίησης ήταν εξαιρετικό και έγινε με εκείνο τον μοναδικό χειροποίητο τρόπο που η Πηγή Λυκούδη ξέρει καλά να κάνει.

Την βραδυά τίμησαν με την παρουσία της ο Δήμαρχος Κηφισιάς κύριος Γιώργος Θωμάκος, η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη, η μοναδική ερμηνεύτρια Γιοβάννα , η αντικυβερνήτης των Lions κυρία Πόπη Μουτάφη , καθώς και αξιότιμα μέλη των Lions Κηφισιάς –Πολιτείας –Αθηνών ,δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς ,η μουσική παραγωγός Νάνσυ Κανέλλη καθώς και σημαντικοί ποιητές και συνθέτες .

 

 

 

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter